سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تب سنج دیجیتال و بخور چه کاربرد دارد؟

تب سنج دیجتال

تب سنج دیجیتالیhttps://tavanino.com/search-products/category-digital-thermometers چند سالی است که بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. این دستگاه از زمان شیوع کرونا ویروس بیشتر از پیش مورد استقبال افراد عادی قرار گرفت به گونه ای که شرکت ها و حتی منازل برای کنترل دقیق تری که بر این بیماری منحوس پیدا کنند اقدام به خرید دماسنج دیجیتالی کردند.تبسنج ها در انواع مختلف شامل تب سنج های پیشانی و یا مادون قرمز ،تب سنج دیجیتالی گوشی و... مورد استفاده قرار میگیرند.

 دستگاه بخور یا رطوبت ساز هوا

دستگاه مرطوب کننده هوا یا دستگاه بخور وسیله ذای بسیار کاربردی به ویژه در فصل سرما است. این دستگاه کاربردی برای شاداب پوست و تسهیل تنفس مورد استفاده قرار میگیرد.متاسفانه برخی گمانه زنی ها بیان میکند استفاده از دستگاه بخور باعث افزایش آلوگی به ویروس گشته و عمر آن را افزایش میدهد.

در خبری که به تازگش در خبرگزاری شفقنا منتشر شده https://eco.shafaqna.com/FA/254375/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AA%D8%A8-%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7/

امروزه در درمان بیماری مزمن انسدادی ریه از داروهای مختلفی استفاده می­شود. این داروها نه‌تنها هزینه­‌هایی به بیمار تحمیل می­کند، بلکه عوارض جانبی زیادی نیز به‌همراه دارد. هدف این مطالعه، تعیین تاثیر بخور آویشن بر ویزینگ و تعداد تنفس مبتلایان به تشدید حاد بیماری مزمن انسدادی ریه بود.
مواد و روش‌ها: این پژوهش یک کارآزمایی بالینی تصادفی‌ کنترل‌شده یک‌سوکور است که در بین 60 نفر از مبتلایان به بیماری مزمن انسدادی ریه در وضعیت تشدید حاد بخش اورژانس بیمارستان 22بهمن گناباد در سال 1395 اجرا شد که با روش نمونه‌گیری هدفمند انتخاب شدند و سپس به‌طور تصادفی با روش بلوک‌های جایگشتی (بلوک‌های چهارتایی) به دو گروه مداخله و کنترل تقسیم شدند. گروه مداخله، بخور آویشن 1% به‌مقدار ml5 و به‌مدت‌ 15دقیقه با ماسک مخصوص بخوردرمانی دریافت کرد و گروه کنترل، بخور آب مقطر به‌ همان مقدار و زمان و مراقبت‌های معمول را دریافت نمود. یک دقیقه قبل و پس از مداخله، تعداد تنفس و ویزینگ بیماران دو گروه در مدت یک‌دقیقه ثبت شد. تحلیل داده‌ها با نرم‌افزار SPSS 22 و توسط آزمون‌های مجذور کای، T مستقل و T زوجی انجام شد.
یافته­‌ها: در گروه مداخله پس از بخور، میانگین تعداد تنفس نسبت به قبل از مداخله کاهش معنی‌دار یافت (001/0=p). کاهش شدت ویزینگ نیز در گروه مداخله معنی‌دار بود (001/0=p).
نتیجه‌گیری: بخور آویشن در کاهش تعداد ویزینگ و تنفس مبتلایان به بیماری مزمن انسدادی ریه در وضعیت تشدید حاد تاثیر دارد.

ما در پی ارائه بهترین راه کار ها برای شما در باره استفاده صحیح از تجهیزات پزشکی هستیم.